Nieuws

Kasko meetup van 8 november

Dit keer een wat kleiner clubje wat een andere maar net zo leuke dynamiek met zich mee brengt.

Chris is gestart met een werkvorm voor creatief denken. Hij is met ons aan de slag gegaan om te testen of zijn opzet de juiste manier is om HBO eerstejaars te leren hoe ze brainstorms kunnen begeleiden. Was leuk om te doen en met een eigen vraag over hoe de klant betaald wat een training waard is. Dubbel nuttig dus.

Leonie had de vraag of we mee konden denken over haar website. Komt dat wat ze te bieden heeft goed over en andere tips. Leuk om in haar vraag te duiken, na te denken wat haar manier van werken ons gebracht heeft en te zien of zich dat vertaald op haar website. Het maakt dat je ook weer over je eigen website nadenkt.

Hajo bracht een idee in over verantwoordelijkheid op de werkvloer en of dat een goed onderwerp is om op een Kasko dag werkvormen voor te verzinnen. Eigen verantwoordelijkheid, grenzen, de verantwoordelijkheid bij de ander leggen. Allemaal zaken die je als trainer in teams veel tegenkomt. Het werd een interessant gesprek dat zeker een vervolg verdient. Hajo en Ingrid gaan wat casussen voorbereiden voor een volgende keer. En na afloop is er ook nog een toevoeging van Chris bijgekomen. Dit komt in december of januari op de agenda.

Het was een dag van inspiratie en teamwork!

Tot de volgende keer op 13 december! Tevens de laatste van dit jaar.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen