Nieuws

Kasko meetup van 17 januari

Wat een goeie start van dit Kasko jaar! Met de mooie opkomst van 12 konden we aan de slag op deze eerste thema dag. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Hajo en Ingrid hadden de dag voorbereid.

Na een korte intro over eigenaarschap en waarom dit thema interessant is voor Hajo en Ingrid werden 2 casussen voorgelezen. Elke groep ging aan de slag met 1 casus. De opdracht: bedenk binnen een half uur een werkvorm.

De 2 verschillende werkvormen werden getest en na het testen was er een feedback ronde.

De ochtend ging snel en na de lunch had Chris een werkvorm die getest werd. Een daadkrachtmeting met behulp van multimate. Erg interessant en dit gaf ons in totaal 3 werkvormen waar we mee aan de slag konden.

Er werd geïnventariseerd wie met welke werkvorm aan de slag wou voor een verbeterslag. En er was een groepje dat graag nog wat verder op het onderwerp eigenaarschap wou doorpraten. De uitkomsten van deze ronde zijn gepresenteerd.

Nog een rondvraag en acties voor diverse belangstellenden die een aantal werkvormen verder willen ontwikkelen/uitwerken.

Resultaat van de 1e thema-dag:

  • Een systemische werkvorm
  • De eigenaarschapsmeter
  • Daadkrachtmeter

Voor de themadag in maart gaan Paco, Chris & Hajo de voorbereiding doen voor het thema Visie.

Het was een hele productieve dag waar op een actieve en productieve manier werd samengewerkt en gecreëerd. Nog een gezellige borrel en met een goed gevoel over de dag weer naar huis.

Volgende meet-up is op 14 februari. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen