Nieuws

Kasko meetup van 13 december

Met een fijne groep van vaste gezichten en ook weer een paar nieuwe gezichten zijn we na een kort rondje gestart met de Workshop van niks van Judith en Charlotte.

Ontstaan vanuit het idee dat je de lat zo laag mogelijk legt. De workshop van niks hebben ze vormgegeven vanuit een verhaal van Toon Telligen. We hebben Belgisch verstoppertje gedaan, elkaar cadeautjes gegeven, we hebben spullen weggegooid, en we hebben sterrenbeelden gemaakt. Een heerlijke workshop van niks. Dank aan Judith en Charlotte.

Leonie heeft ons meegenomen in een onderdeel van een training die ze bij een nieuwe klant gaat verzorgen. Over intuïtie. Wat is intuïtie? Mooi hoe verschillend iedereen daar over praat  en wat voor betekenis en functie het voor iedereen heeft. We maken contact en kijken hoe dicht we bij elkaar kunnen komen met de ogen dicht tot je de ander voelt. Leonie begeleid ons naar binnen, naar je hart en mogelijk de bloem die bij jou van binnen te zien is. We maken contact met degene tegenover ons. En dan tekenen we elkaars bloem en maken daar een kerstwens van. Wat een cadeautje. Daarna de door Leonie gevraagde feedback gegeven. Dank je wel Leonie voor de mooie ervaring.

H.J. wil met ons een werkvormen app uitproberen. We gaan op space-reis met de Spaceteam app. In 2 groepjes gaan we met de app aan de slag. Ieder gedoken in de mobiel, samenwerken en zo ver mogelijk komen zonder te crashen. De nabespreking is interessant. Wat kunnen we ermee als trainer? Hoe is het te gebruiken? Er zijn diverse meningen en ideeën over. Wil je er meer over weten dan kun je het aan H.J. vragen.

We sluiten af met de plannen voor 2020 van collectief Kasko. Chris, H.J. en Ingrid hebben met de input die er gegeven is overleg gehad en plannen gemaakt. Die zullen we apart op de website zetten.

Na een gezellige borrel gaan we weer naar huis en kijken we uit naar een mooi en inspirerend Kasko jaar. We hopen je volgend jaar (weer) te zien. Vrijdag 17 januari 2020 met de eerste thema-dag en in Utrecht. Het thema is: eigenaarschap.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen