Wordt FAN van Kasko

Wordt FAN van Kasko!

Wat kan Kasko voor jou als FAN betekenen?

  1. Meetups: Neem deel aan onze Meetups. Ongeveer 10 keer per jaar organiseren we meetups. De meetups hebben als doel: Inspireren, Netwerken, Co-creatie, Leren-en-Proberen en Motiveren. De Meetups worden georganiseerd door het bestuur of door mensen die door het bestuur gevraagd zijn om dat te doen. We hebben een mooie locatie in een voormalig fabrieksgebouw vlakbij station Ede/Wageningen. Als FAN kun je onbeperkt deelnemen tegen betaling van 20,- per keer.
  2. Maandelijkse Nieuwsbrief: Als FAN houden we je graag op de hoogte van ons collectief. Je krijgt ongeveer 1x per maand een mailtje met een update over wat we doen en wat er op de planning staat. Zo houden we je betrokken en weet je welke activiteiten er zijn.  

Het lidmaatschap is gratis

Het FAN-lidmaatschap is gratis. Je betaalt 20,- per keer als je naar onze Meetups komt. We houden het simpel dus je krijgt geen factuur, maar een tikkie voorafgaand aan elke bijeenkomst. Je kunt ons ook steunen door een donatie te doen. We gebruiken dat geld om in het collectief te investeren (bijvoorbeeld om materiaal aan te schaffen of een jaarlijkse zomer BBQ aan te kleden).

Schrijf je nu in als FAN van collectief Kasko. Klik hier!

Schrijf je nu in ! Klik hier