Lidmaatschap

Lidmaatschap Collectief Kasko

Wat kan collectief Kasko voor jou betekenen:

 1. Meetups: Ongeveer 10 keer per jaar organiseren we meetups. De meetups hebben als doel: Inspireren, Netwerken, Co-creatie, Leren-en-proberen en motiveren. Tijdens de meetups kun je tijd vragen om zelf iets uit te proberen of een case in te brengen. Leden mogen komen en mogen ook introducees meenemen. Je kunt de meetups gratis bezoeken als je lid bent. Introducees en FAN's betalen 25,- per keer.
 2. Toegang tot de Almanak en Prikbord:  Als je lid bent krijg je ook toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website. In de Almanak staan alle andere leden vermeld en wat ze te bieden hebben. Daarnaast is er een prikbord waarop leden opdrachten en oproepen kunnen plaatsen. 
 3. Visitekaartje naar je klant: Het collectief is ook een extra visitekaartje voor de klanten van aangesloten trainers. Je kunt bij een klant laten zien dat je niet alleen bent, maar de beschikking hebt over een mooi netwerk van trainers. We plaatsen een vermelding van je bedrijf op het openbare gedeelte van de website. Je kunt daarnaast op je eigen uitingen communiceren dat je verbonden bent met Kasko. Het bied je naar de klant toe een streepje voor omdat je meer draagkracht hebt, co-creatie mogelijkheden en bijvoorbeeld achterwacht bij ziekte. 
 4. Voor en door trainers: Je kunt als lid deze website gebruiken om een workshop of training op te promoten als deze ook interessant is voor leden van Kasko. 

Wat vragen we van je als je lid wordt?

Het is aan jezelf hoeveel tijd en energie je steekt in het collectief. We verplichten je nergens toe. We zien wel dat mensen die we vaak zien of horen ook echt de toegevoegde waarde van het collectief ontvangen. We zien bijvoorbeeld nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan of dat mensen elkaar opdrachten toespelen. 

We hebben twee regels waar we ons allemaal aan houden:

 1. Open Source: Werkvormen zijn van iedereen. We geloven in de kracht van open-source, dus alles wat we laten zien of delen mag door iedereen gebruikt worden. Mocht je daar incidenteel bezwaar tegen hebben dan geef je dat van tevoren aan en blijft het van jou
 2. Respect Client: We gaan met respect om met elkaars klanten. Spreek onderling af hoe je met leads die je aan elkaar doorgeeft omgaat. 

Wat kost het lidmaatschap

Het lidmaatschap kost 130,- per jaar. Het jaar loopt van 1 januari 2020 t/m 1 januari 2021. Wordt je later in het jaar lid, dan is de contributie ook lager. 

Wat krijg je daarvoor:

 1. We betalen de meetups. Dat wil zeggen. De huur, de koffie / thee / borrel en overige organisatiekosten.
 2. We houden deze website in de lucht
 3. We betalen de onkosten van de bestuurders (transport, communicatie, bankkosten)
 4. Wat over is gebruiken we om het collectief te ontwikkelen

Praktisch

Hoe gaat het precies in zijn werk?

 1. Als je geïnteresseerd bent geraakt raden we je aan eerst eens langs te komen op een van onze meetups. Je kunt vrijblijvend 1 of 2 keer deelnemen voor 25,-.
 2. Als je lid wilt worden dan meld je je aan op deze website. De voorwaarde is dat je ZZP-trainer bent gericht op mens, team- en organisatie ontwikkeling.
 3. Je krijgt een tikkie en factuur voor het abonnementsbedrag. Voor dit bedrag kun je voor de rest van het jaar gebruik maken van de voordelen van het collectief (zoals hierboven vermeld). 
 4. In januari sturen we je weer een betaalverzoek en factuur, tenzij je jezelf een maand van tevoren hebt afgemeld.


Ja! Ik wil NU lid worden! Klik hier!

Schrijf je nu in!

Klik hier